Dinerkaart 2018-10-04T19:08:16+00:00
LUNCHKAART
DINERKAART
BITES & SWEETS
WIJNKAART

DINER


MENU CHOCOLAT
 

 
Menu Chocolat 3-gangen
wijnarrangement
38
21
Menu Chocolat 4-gangen
wijnarrangement
45
28
 
VOORGERECHTEN  

 
 

Zalm | oester | ponzu | kerrie | mierikswortel | eidooier

Of

Kalf | tartaar | sambaï | tapioca krokant | witte soja

Of

Pompoen | mosterd | witlof | blauwschimmel | komijn

 
   
   
   
   

TUSSENGERECHTEN
 

 
 

Kip | zwezerik | koolraap | crème van champignons | yuzu

Of

Zeebaars | stoofvlees | coquille tartaar | kreeftenjus

 
   
   

HOOFDGERECHTEN
 

 
 

Ree | uiencrème | rode biet | couscous | nootmuskaat | pastinaak

Of

Heek | aardappel | Hollandse garnalen | beurre blanc

Of

Stoof van bataat | gepocheerd ei | schuimige pompoen | peen

 
   
   
   
   

NAGERECHTEN
 

 
 

Perzik | roze peper | bubblegum | yuzu | witte Chocolat

Of
kaas | vijgen notenbrood | uien compôte | rode port stroop

 
   

 
GASTRONOMIQUE CHOCOLAT
Laat u verrassen door onze chefs met mooie kleine gerechtjes
 

 
Gastromenu 5-gangen
Wijnarrangement
55
26
Gastromenu 6-gangen
wijnarrangement
65
32

 
 Á LA CARTE CHOCOLAT  

 
 
VOORGERECHTEN  

 

LANGOUSTINE & KRAB                                                                         
Biggenbuik | wortel-gember | citroen | knol
Kingkrab |  gerookte makreel | chocolat | boemboe bali
23
SASHIMI CHOCOLAT
Rauwe bereidingen met tonijn en zalm
19
KREEFT
Bouillabaisse | springroll | kreeft tartaar
22
GANZENLEVER
Magnum | pate | pastinaak toffee | appel | passievrucht
18
KIP & COQUILLE
Kippendij | dashi | pompoen | koolraap | kippenjus  
17

 
HOOFDGERECHTEN  

 

RUNDERHAAS
Stoof | bearnaise | “chocolat” dikke frieten
27
ZEEBAARS & GARNALEN
Artisjok-crème | groene asperge | beurre blanc | venkel
24
TARBOT & KREEFT
Pompoen | haringkuit | paddenstoel | dashi botersaus
32
EEND
Rode biet | couscous | bietenjus | pastinaak
28
AUSTRALISCH GRAIN FED RIB-EYE “CHOCOLAT” VOOR TWEE
Mooi stuk vlees geserveerd met groenten, jus en dikke frieten
55
   
Chocolat dikke frieten met Belse mayonaise 3

 
ALL THE WAY CHOCOLAT  

 
vijf mooie verrassende gerechten
wijnarrangement | tafelwater | koffie | friandises

85
direct reserveren

CHEF’S TABLE

Met zicht op de keuken, kunt u aan onze Chef’s Table met maximaal 10 personen plaatsnemen.
In een aparte hoek van het restaurant, kunt u hier vergaderen, lunchen en/of dineren. Chef’s Table is beschikbaar vanaf 09.00 uur.

Chef’s Table is uitermate geschikt voor een diner met een kleiner gezelschap.
Als u iets te vieren heeft, of gewoon lekker apart wilt zitten.