Restaurant 2018-11-29T15:05:51+00:00

Entrez monsieur | Bonjour madame
Bienvenue au restaurant Chocolat

Welkom in de wereld van restaurant Chocolat. Een wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Net als echte Chocolat, met een Frans tintje.
Laat u verrassen met nieuwe gerechten of houdt vast aan onze toppers. Onze sterkte is deze twee te combineren.
Puur Chocolat, eerlijk en met passie samengesteld.
Onze chefs combineren de internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds.

Beleef restaurant Chocolat als een avond in Frankrijk.
Geniet van Champagne, wijnen en spirits. Met uitzicht op de Grote kerk van Breda of op onze eigen binnentuin op ‘t Sas is het plaatje compleet.

Direct Reserveren

Borrel  |  Lunch  |  Diner


 

Het chocoladebruine interieur creëert een sfeer om van te proeven. Hier combineren de koks de internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden.

Wij werken graag met seizoens- en streekproducten en hechten waarde aan een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Chocolat Menukaart

De gezichten van Chocolat


 

Dorus Clement, voormalig finalist van het RTL programma The Taste, jaagt in juli 2017 zijn droom na door restaurant Chocolat over te nemen. De kracht van Dorus is zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid. De ambitie om te leren, te vernieuwen en daarbij scherp en creatief te blijven. Nieuwe smaakcombinaties proberen, om zo tot hét perfecte gerecht te komen. “Koken moet een uitdaging blijven”.

Dorus, Rick, Pascal & Loesje vormen de basis van het team van jonge en gedreven mensen dat 6 dagen per week voor u klaar staat om uw bezoek aan restaurant Chocolat onvergetelijk te maken.

Cadeaubonnen


Je maakt iemand blij met een cadeaubon van Chocolat! Bestel de cadeaubon via onze website. De bon wordt de volgende werkdag gratis per post verstuurd!

Cadeaushop

ACTUEEL