Restaurant 2019-05-10T08:49:30+00:00

Entrez monsieur · Bonjour madame
Bienvenue au restaurant Chocolat

Welkom in de wereld van restaurant Chocolat. Een wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit.

Laat u verrassen met nieuwe gerechten of houdt vast aan onze toppers. Onze chefs combineren de Franse keuken met internationale smaken. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds.

Geniet van Champagne, wijnen en spirits. Met uitzicht op de Grote kerk van Breda of op onze eigen binnentuin op ‘t Sas is het plaatje compleet.

Direct Reserveren

BORREL · LUNCH · DINER

Het chocoladebruine interieur creëert een sfeer om van te proeven.

Hier combineren de koks de internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden.

Wij werken graag met seizoens- en streekproducten en hechten waarde aan een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Chocolat Menukaart

DE GEZICHTEN VAN CHOCOLAT

Dorus, Pascal, Falko, Cas, Richard & Loesje vormen de basis van het team van jonge en gedreven mensen dat 6 dagen per week voor u klaar staat om uw bezoek aan restaurant Chocolat onvergetelijk te maken.

Het team wordt geleid door Chef-kok en eigenaar Dorus Clement, voormalig finalist van het RTL programma The Taste. In juli 2017 jaagt hij zijn droom na door restaurant Chocolat over te nemen. De kracht van Dorus is zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid. De ambitie om te leren, te vernieuwen en daarbij scherp en creatief te blijven. Nieuwe smaakcombinaties proberen, om zo tot hét perfecte gerecht te komen. “Koken moet een uitdaging blijven”.

CHOCOLAT CADEAUBON

Trakteer je familie, vrienden of collega’s met een lunch of diner bij restaurant Chocolat. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed.

CADEAUBONNEN

ACTUEEL